Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο Palatino



PALATINO HOTEL

Το ξενοδοχείο Palatino βρίσκεται στην πόλη της Ζακύνθου, 100 μέτρα από την παραλία και σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και προσφέρει στους επισκέπτες φιλόξενη ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση, άνετη διαμονή, ανέσεις και υπηρεσίες.

Η ρεσεψιόν μας λειτουργεί όλο το 24ωρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλειά σας. Οι ρεσεψιονίστ είναι εκεί για να σας συμβουλέψουν για οποιοδήποτε θέμα. Μπορούν να σας βοηθήσουν να κλείσετε μια εκδρομή, να κλείσετε τραπέζι ή να νοικιάσετε ένα όχημα (αυτοκίνητο, σκούτερ, atv, σκάφος).

Το ξενοδοχείο μας παρέχει υπηρεσία αποσκευών και προστατευμένο χώρο για να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας πριν το check in ή μετά το check out. Μπορείτε να προχωρήσετε σε γρήγορο check out και πρωινό νωρίς ή σε πακέτο πρωινού (κατόπιν αιτήματος). Για τους επισκέπτες που έχουν κάνει check out υπάρχει ένα δωμάτιο ευγένειας, εάν χρειαστεί να κάνουν ντους.

 Άλλες υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο μας: Room Service 07.00-23.00, Υπηρεσία πλυντηρίου, Baby-sitting (κατόπιν αιτήματος), Γιατρός (κατόπιν αιτήματος), Θεραπείες μηνυμάτων (κατόπιν αιτήματος).

Για συνέδρια και εκδηλώσεις, έχουμε τρεις αίθουσες για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μέσα στα χρόνια, φιλοξενήσαμε πολλές εκδηλώσεις και καθεμία από αυτές ήταν μοναδική.

Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο μας, θα βρείτε οργανωμένη παραλία, γήπεδα τένις, παιδική χαρά, ανοιχτό θερινό σινεμά και πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό στο κέντρο.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Περισσότερα Άρθρα