Πού να μείνετε στη Ζάκυνθο για τις καλοκαιρινές διακοπές σας



Where To Stay in Zakynthos ?

Βρίσκεται στην πόλη της Ζακύνθου, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και προσφέρει στους επισκέπτες μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, φιλική εξυπηρέτηση, άνετη διαμονή και πολλές ανέσεις.

 

“Το ξενοδοχείο Palatino είναι το καλύτερο ξενοδοχείο στην πόλη της Ζακύνθου” Η γυναίκα μου και εγώ μείναμε για μια νύχτα στις 4 Ιουνίου 2014. Το προσωπικό πολύ φιλικό και ο ρεσεψιονίστ πολύ εξυπηρετικός. Ωραία δωμάτια και πολύ καλό πρωινό. Η θέα από το δωμάτιο ήταν εξαιρετική, απόσταση από το κέντρο μόλις 200 μέτρα. Πολύ καλό ξενοδοχείο και διευθυντής! – Αnton

 

Το τέλειο μέρος για απόδραση

Hotel Palatino is situated in the town of Zakynthos

Ξενοδοχείο Palatino – Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και γήπεδα τένις, καθιστώντας το Hotel Palatino ιδανικό για διακοπές, διακοπές Σαββατοκύριακου, εταιρική διαμονή, συνέδρια ή εκδηλώσεις.

Το προσωπικό της ρεσεψιόν μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει σε κάθε σας ανάγκη.

Τα 62 δωμάτια, τα 4 οικογενειακά δωμάτια και οι 2 junior σουίτες με πολυτελή επίπλωση έχουν όλα το δικό τους μπαλκόνι με θέα στους λόφους της πόλης ή το γαλάζιο του Ιονίου και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να κάνουν τη διαμονή σας άνετη και ευχάριστη.

Στο συνεδριακό μας κέντρο, αποτελείται από 3 αίθουσες, μπορούμε να φιλοξενήσουμε συναντήσεις και εκδηλώσεις για έως και 300 άτομα. Είναι πολυτελές, κλιματιζόμενο με όλες τις εγκαταστάσεις πολυμέσων που μπορεί να χρειαστείτε για το συνέδριο.

Τα άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, το Palatino Café & Cocktail Bar, το εστιατόριο Trinity, όλα συνδυάζονται για να κάνουν το Hotel Palatino ένα ιδανικό μέρος για διαμονή.

Δραστηριότητες Το νησί της Ζακύνθου φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές και τις υπέροχες παραλίες του. Εκτός από τα αξιοθέατα, προσφέρει επίσης μια ποικιλία από υπαίθριες δραστηριότητες για όλους όσους αναζητούν προκλήσεις και καθαρή διασκέδαση όπως:

Πεζοπορία

Θαλάσσια σπορ

Τένις Μπάσκετ

Ποδηλασία

Ιστιοπλοΐα

Εκδηλώσεις

Η Ζάκυνθος είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός όλο το χρόνο. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το χειμώνα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα τόσο στην πόλη όσο και σε μερικά από τα μεγαλύτερα χωριά του νησιού όπως:

Καρναβάλι

Πάσχα

Giostra di Zante

Εορτή Αγίου Διονυσίου

Πανηγύρι Αγίου Διονυσίου

Γιορτές χωριών

Η κράτηση της διαμονής σας

γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Palatino Hotel Zante Zakynthos Greece
Κάντε κράτηση απευθείας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και λάβετε άμεση επιβεβαίωση. Ελέγξτε τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τα ειδικά πακέτα εκπτώσεων για διάφορες περιόδους.

		

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Περισσότερα Άρθρα