Διακοπές στη Ζάκυνθο τον Σεπτέμβριο και τον ΟκτώβριοΔιακοπές στη Ζάκυνθο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

Ζάκυνθος τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο – Μια εξαιρετική επιλογή!

Ενώ οι περισσότεροι από τους επισκέπτες ταξιδεύουν στη Ζάκυνθο τον Αύγουστο και τον Ιούλιο, είναι ίσως ένας άλλος μήνας που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία..

Διαβάστε γιατί η επίσκεψη στη Ζάκυνθο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ακόμα Καλοκαίρι!

Οι μέρες του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου είναι ακόμα ζεστές, αλλά οι θερμοκρασίες είναι λίγο χαμηλότερες από τον Αύγουστο, καθιστώντας πιο άνετη την εξερεύνηση του νησιού κάτω από τον καυτό ήλιο. Οι βροχές είναι σπάνιες και σύντομες.

Η θερμοκρασία της θάλασσας είναι σχεδόν ίδια με τον Αύγουστο κάνοντας κάθε βουτιά, παντού στο νησί, διασκεδαστική, ενώ το φως της ημέρας είναι ακόμα μακρύ, πάνω από 12 ώρες με εντυπωσιακές ανατολές και ηλιοβασιλέματα!

 

Λιγότερο Κόσμο

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος έχουν επίσης πολύ λιγότερο κόσμο από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Μπορείτε να περιμένετε πιο ήσυχες στιγμές κατά τις στιγμές ανάγνωσης βιβλίων σας στην παραλία.

Διάσημες τοποθεσίες όπως το Ναυάγιο (ο όρμος του λαθρέμπορου) ή η πόλη της Ζακύνθου θα έχουν λιγότερο κόσμο και η λήψη της τέλειας φωτογραφίας θα είναι ευκολότερη!

Οι δρόμοι θα έχουν λιγότερη κίνηση, επομένως θα έχετε περισσότερο χρόνο στα μέρη που σας αρέσουν και θα απολαύσετε!

 

Η απόλυτη εμπειρία

Όλα τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα κλαμπ και οι υπηρεσίες είναι πλήρως λειτουργικά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, οπότε δεν θα χάσετε τίποτα!

Ακόμη περισσότερο, η κράτηση τραπεζιού θα είναι πολύ πιο εύκολη, καθώς η κράτηση για μια υπηρεσία.

Κοστίζει λιγότερο!

Μαζί με όλα τα προηγούμενα προνόμια θα πληρώσετε και λιγότερα!

Λόγω της χαμηλότερης ζήτησης, όλα θα είναι φθηνότερα, από πτήσεις μέχρι διαμονή, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.λπ.

Μπορείτε να περιμένετε πάνω από 40% χαμηλότερες τιμές από την υψηλή περίοδο!

Ενώ ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος μπορεί να είναι δύσκολοι μήνες για να φύγετε από τη δουλειά ή το σχολείο σε περίπτωση που έχετε παιδιά, αν έχετε την ευκαιρία, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να σκεφτείτε να επισκεφθείτε το νησί της Ζακύνθου.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Περισσότερα Άρθρα